Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
18 abril 2024

Nou workshop! DoSE-LCADB per a l’anàlisi del cicle de vida

Ens complau convidar investigadors i professionals de l’anàlisi del cicle de vida al nostre proper taller “DoSE-LCADB: Advances in Database Development to Support Environmental Modelling”, que tindrà lloc el 6 de juny de 2024 a l’ICTA-UAB.

La línia de recerca de Sostenipra “Gestió de recursos per a una economia circular” desenvolupa des de fa diversos anys una base de dades d’accés obert anomenada DoSE-LCADB. És una base de dades que consta de dos conjunts de dades. La primera és una base de dades de components electrònics, com ara plaques de circuits impresos o semiconductors, i la segona és una base de dades general per a què qualsevol persona pugui introduir els seus propis inventaris de cicle de vida de sistemes de productes. D’aquesta manera, els usuaris poden importar posteriorment els conjunts de dades d’interès al seu programari de treball (per exemple, SimaPro) per dur a terme l’anàlisi del cicle de vida complet. Aquesta base de dades ajudarà a les empreses i investigadors a prendre millors decisions en termes de sostenibilitat ambiental.

L’objectiu principal d’aquest taller és oferir una introducció a DoSE-LCADB als investigadors i professionals de l’anàlisi del cicle de vida. Els participants tindran l’oportunitat única d’explorar les bases de dades mitjançant exercicis pràctics, comprendre com introduir els seus propis inventaris a la base de dades i provar els seus beneficis i funcionalitats.

La inscripció al taller és gratuïta i inclou pausa per a cafè i dinar. Cliqueu en aquest enllaç per inscriure-us-hi abans del 25 de maig – places limitades!!