Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
1 febrer 2023

Novetat! Sostenipra Big Findings 2022

Els investigadors i investigadores de Sostenipra hem dedicat l’any 2022 a fer recerca i transferència de coneixement en una gran diversitat de temes, com ara a través de projectes relacionats amb la sostenibilitat dels sistemes urbans, la producció d’aliments a les ciutats o l’economia circular en sectors com ara el tèxtil o les bateries de cotxes elèctrics. Aquesta diversitat no només ens ha permès avançar en la recerca en diferents àmbits, sinó que també ens ha ajudat a aprendre sobre nosaltres mateixos i el nostre entorn.

És per això que per primer cop hem resumit el nostre any 2022 en els Sostenipra Big Findings. Cada membre de Sostenipra va aportar una única frase amb el seu aprenentatge o descobriment més destacat del 2022. El recull de frases es va realitzar mitjançant una activitat nadalenca durant la qual cada membre del grup va penjar la seva frase en un calendari d’advent i la va compartir amb la resta de companys i companyes.

Us convidem a llegir els nostres descobriments i aprenentatges AQUÍ. No us perdeu els enllaços a publicacions d’interès que hi hem amagat!