Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
29 abril 2024

NOVETAT! Summer School d’agricultura urbana

Els dies 27 i 28 de juny es durà a terme un taller a l’ICTA-UAB centrat en l’agricultura urbana i els potencials impactes positius a nivell d’edifici i ciutat.

Durant el primer dia del taller, es presentaran diversos casos d’estudi relacionats amb els aspectes positius que l’agricultura urbana pot aportar a l’enllaç aigua-energia-carboni. Al segon dia, tindrem l’oportunitat de fer una visita a l’hivernacle experimental al campus de la Universitat Politècnica de Barcelona a Terrassa, així com a un hort hidropònic ubicat en un habitatge social a Barcelona. Després de la visita, es durà a terme una sessió de debat on discutirem estratègies aplicables als horts visitats durant el matí.

Aquest taller s’adreça a investigadors predoctorals, postdoctorals i sèniors, i està subjecte a inscripció a través d’aquest enllaç. Les inscripcions estaran obertes fins al 14 de juny de 2024.

L’horari del primer dia és de 9:00 a 18:00h (dinar i coffee break inclòs) mentre el segon dia és de 9:00 a 13:00h.

Aquest esdeveniment ha rebut finançament del Ministeri de Ciència i Innovació sota la subvenció MOVE4EDU (Sistema modular de ventilació per a edificis educatius integrat amb la producció urbana d’aliments MCIN/AEI/10.13039/501100011033/FEDER) i WEF4Build, (Boosting Buildings Water-Food-Energy Nexus Based Solution (WEF4Build) AGAUR 2023 CLIMA 00041.

Per a més informació o consultes, no dubteu en contactar-nos!