Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina

Greenhouses to Reduce CO2 on Roofs (GROOF)

REFERENCE: NWE 474
FUNDING SCHEME: Interreg North-West Europe
PARTNERS: Groupe one; Inèdit Innovació S.L; Les Jardins de Gally; Hochschule trier institut für angewandtes stoffstrommanagement; Université de Liège; EBF GmbH; ASTREDHOR: Institut Tecnique de l’Horticulture; Conseil de Développement Economique pour la Construction; CSTB: Centre Scientifique et Technique du Bâtiment; Cluster Eco Construction; Institut de Formation Sextoriel du Bâtiment
WEBSITE: www.groof.eu
DURATION: September 2017 – September 2021Budget: 4.9 milions €
Budget UAB: 158,821€

El projecte GROOF és un enfocament innovador intersectorial per reduir les emissions de CO2 en els sectors de la construcció i l’agricultura en combinar l’intercanvi d’energia i la producció local d’aliments.

Consta de 3 passos principals:

  • la identificació de barreres i oportunitats per proporcionar la millor orientació adequada als futurs operadors de projectes ubicats al nord-oest d’Europa.
  • el desenvolupament de 4 pilots a França, Bèlgica, Alemanya i Luxemburg.
  • buscant portadors de projectes d’hivernacles al terrat situats al nord-oest d’Europa i Espanya. Les sol·licituds es recolliran en 2019 a través d’una convocatòria oberta per al projecte.

El projecte GROOF té com a objectiu difondre i demostrar una forma alternativa de participar en la reducció d’emissions de CO2 amb el compliment de les directives europees.