Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
11 juny 2022

Sostenipra acull l’assemblea general del projecte FoodE

El 8 i 9 de Juny es va celebrar a Barcelona l’assemblea general del projecte FoodE, organitzada per Sostenipra. Apart de la sessió plenària, la trobada entre els socis del projecte va comptar amb visites a les anomenades iniciatives del City/Region Food System a Sabadell, l’ICTA-UAB i Barcelona. Aquestes visites també formaven part de la FoodE Summer School “Zero-Waste CRFS”, que en la seva sessió del 10 de Juny va ajuntar a una vintena d’estudiants de màster i doctorat a l’ICTA-UAB. La sessió va comptar amb experts internacionals com el Dr. Matteo Vittuari de la Universitat de Bologna que va explicar els conceptes i vectors del malbaratament alimentari, la investigadora Isabella Righini de la Unviersitat de Wageningen que va introduir el concepte d’economia circular i els pilots del projecte FoodE, o els professionals Niclas Dehmel, Andreea Ghiban o Cristina Căpitănița que van explicar les seves experiències sobre com disminuir els residus. Apart dels coneixements adquirits, els estudiants es van endur a casa una bona xarxa de potencials col·laboracions pel seu futur.